Noi facem diferența

HYGIENE DIRECT oferă o gamă completă de soluții profesionale pentru igienă și curățenie adresate persoanelor juridice și private.

Valorile noastre sunt reprezentate de profesionalism, devotament, corectitudine și, nu în ultimul rând, de o comunicare foarte bună atât cu furnizorii, cât și cu clienții.

Livrăm/distribuim produsele noastre pe întreg teritoriul României. În județele din partea de vest a țării livrarea se face cu flota proprie de mașini.

Oferim sisteme de igienă (sisteme autocut, prosoape pliate, sisteme derulare centrală, întreținerea mâinilor), sisteme de curățenie (mopuri, cozi pentru mop și mătură, găleți, lavete și bureți), detergenți (monodoze hidrosolubile, detergenți de bucătărie, detergenți de suprafețe, detergenți pentru grupuri sanitare, odorizanți profesionali, sisteme de dozare detergenți), articole de unică folosință (veselă, tacâmuri, pahare), saci de menaj.

Consultanții noștri vă vor oferi informații corecte despre cele mai bune soluții, pentru a acoperi nevoile dumneavoastră apărute în igiena profesională.

Aveți la îndemână sisteme complete de igienă, de la liderii în domeniu: EssityTork și Wepa Professional.

Contactați-ne!
close

Salut!

Abonează-te la știri și te vom ține la curent cu ofertele noastre.

Abonarea presupune faptul că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.