Termeni și condiții de utilizare a site-ului

TERMENI SI CONDITII

 

Cumpărarea produselor prin acest site implică acceptarea unor termeni si condiții. Vă rugăm să  citiți cu atenție în continuare:

Informații generale:

Site-ul www.hygiene-direct.ro este proprietatea exclusiva a S.C. HYGIENE DIRECT SRL, cu sediul in Timișoara, Str. Steaua, Bl.47, Ap.6, înregistrata la Oficiul Registrul Comerțului Timiș sub nr. J35/4229/2018, având codul fiscal RO 40219612. Datele de contact sunt: office@hygiene-direct.ro.

Operarea comerciala a site-ului www.hygiene-direct.ro este asigurată de către societatea SC Sani Lux SRL, cu sediul in Săcălaz, Str. Constructorilor, Nr.18, înregistrată la O.R.C. Timiș sub J35/2637/2004, având cod fiscal RO 16768332. Datele de contact sunt : office@sanilux.ro

Prin utilizarea site-ului www.hygiene-direct.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit in site, se consideră că ați citit, înțeles si acceptat integral termenii si condițiile de utilizare ale site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a opera modificări de conținut, formă, așezare, prețuri, produse, fără a fi necesară anunțarea în prealabil a Clienților/ Utilizatorilor despre acestea.

SC Hygiene Direct SRL își rezervă dreptul de a actualiza prezenții “Termeni și condiții” fără o notificare prealabilă a persoanelor care utilizează acest site, modificările intrând în vigoare de la momentul publicării lor pe site. Clienții /Utilizatorii au obligația de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezenții “Termeni și condiții”.

Este permisă doar consultarea site-ului www.hygiene-direct.ro și utilizarea lui în scopul informării sau cumpărării de bunuri sau servicii. Nu este autorizată stocarea oricăror informații de pe website pe hard disk. Nu sunt permise scripturile sau programele care accesează un număr semnificativ de pagini de pe acest website într-o perioadă scurtă de timp. Daca identificați o violare a securității, va rugam sa ne informați pe adresa de e-mail office@hygiene-direct.ro

 

 1. Definirea noțiunilor utilizate

 

Vânzător – societatea SC Sani Lux SRl cu datele de identificare de mai sus.

Cumpărător – orice persoană fizică, cu vârsta mai mare de 16 ani, persoană juridică sau altă entitate care face o Comandă pe site.

Comandă – un formular electronic prin care Cumpărătorul își exprimă intenția de a achiziționa Bunuri sau Servicii din Oferta Vânzătorului.

Bunuri sau servicii – orice produs sau serviciu oferit pe site.

Oferta – totalitatea Bunurilor sau Serviciilor prezentate pe site de către Vânzător.

Utilizator – orice persoană fizică, cu vârsta peste 16 ani, persoană sau entitate juridică inregistrată pe site-ul www.hygiene-direct.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Conditii.

Coșul meu – secțiunea din site unde Cumpărătorul poate să adauge Bunuri sau Servicii în vederea achiziționării.

Cont – secțiunea din site necesară finalizării unei Comenzi. Crearea contului de utilizator se poate face prin două moduri:

 • Prin accesarea secțiunii „Intra in cont. Nu ai cont? Click aici“, În acel moment va trebui să introduceți datele de contact: numele si prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare.
 • Prin logare cu contul de Facebook. Imediat după logarea cu contul de Facebook veți fi trimis in pagina de actualizare a informațiilor despre cont. În această pagină va trebui sa introduceți numele si prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor sau Serviciilor așa cum sunt ele prezentate în Ofertă pe site.

Recenzie – o evaluare scrisă de Cumpărător, după achiziția unor Bunuri sau Servicii prin care își exprimă gradul de mulțumire asupra calității Bunului sau Serviciului achiziționat.

 

 1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obținerea de informații si achiziționarea produselor din Oferta prezentată. Orice utilizare in alte scopuri decât acesta nu este permisa.

 

 1. Politica de vânzare on-line

Accesul in vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Utilizator / Cumpărător. În anumite situații, din motive justificate, Administratorul site-ului poate restricționa accesul Utilizatorului/Cumpărătorului pe Site dacă constată că, prin acțiunile acestuia se aduce un prejudiciu de orice natură Site-ului.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.hygiene-direct.ro sunt noi, în ambalajul producătorului și se livrează Cumpărătorului însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor, iar din acest motiv vom fi in imposibilitatea onorării unor comenzi sau fracții de comenzi. Ne vom strădui de fiecare data să soluționăm pe cale amiabilă aceste neajunsuri.

Prețurile afișate pe site-ul www.hygiene-direct.ro nu includ TVA. Valoarea totală cu TVA a comenzii se va regăsi in procesul de finalizare a comenzii. Valoarea finala a Contractului se va stabili după confirmarea de către Vânzător a cantităților disponibile și a costurilor de livrare. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit sa aducă justificări pentru aceasta.

Cu toate că introducerea informațiilor ( imagini dinamice, poze, fise tehnice, etc. ) despre Bunuri și/sau Servicii s-a făcut cu cea mai mare atenție, respectând descrierea si specificațiile primite de la producător, www.hygiene-direct.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru corectitudinea acestora și nu reprezintă o obligație contractuală pentru Vânzător, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

www.hygiene-direct.ro poate publica pe Site informații despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promoții practicate de către acesta, într-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prețul Bunurilor electronice afișat pe Site, include Taxa de timbru verde (daca este cazul). În cazul in care Utilizatorul/Cumpărătorul solicită detalii cu privire la suma exacta adăugată la prețul Bunului, această informație poate fi obținută contactând reprezentanții Vânzătorului.

 1. Drepturi de autor

Întregul conținut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vânzătorului si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

            Este interzisă crearea de legături cu  site-ul www.hygiene-direct.ro ale altor site-uri sau invers, fără un acord prealabil scris. In situațiile in care acest lucru se întâmplă fără acordul scris explicit, nu ne asumăm responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate și ne rezervam dreptul de solicita sancționarea conform legislației in vigoare a oricărei acțiuni de acest tip, care nu are acordul prealabil.

 1. Reguli de utilizare

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informațiilor existente pe aceste site-uri;
 • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, in conținutul acestui site, ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informațiilor publicate, sau încercarea de a acționa in acest scop;
 • încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea sistemelor informatice care asigură funcționarea și găzduirea site-ului www.hygiene-direct.ro, fără autorizație;
 • folosirea oricăror adrese de e-mail, publicate prin intermediul site-ului, pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale tip SPAM sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fară acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricăreia dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

 1. Absolvirea de răspundere.

Acceptând sa utilizați site-ul www.hygiene-direct.ro, declarați in mod expres si implicit ca înțelegeți că sunteți de acord cu următoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Hygiene Direct SRL se absolvă in mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

www.hygiene-direct.ro nu oferă nici o garanție că:

 • informațiile vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
 • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații si servicii din conținutul site-ului.

 1. Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.hygiene-direct.ro

Comenzile pentru Bunuri și/sau Servicii se face prin apăsarea butonului „Cumpără“ din dreptul fiecărui Bun sau Serviciu, iar finalizarea comenzii se execută din secțiunea “Coșul meu”. În acest proces vom colecta datele de care avem nevoie pentru finalizarea comenzii și vă vom informa despre statusul comenzii prin email sau telefon.

În momentul în care doriți sa efectuați o comandă (prima comanda) pe site-ul www.hygiene-direct.ro va trebui sa vă creați un cont de utilizator, accesând secțiunea „Autentificare/Înregistrare“, din partea de sus a site-ului. Contul se utilizator se poate crea in doua moduri:

 • Prin accesarea secțiunii „Autentificare/Înregistrare “, în acel moment va trebui sa introduceți datele de contact: numele si prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare,
 • Prin logare cu contul de Facebook. Imediat după logarea cu contul de Facebook veti fi trimis in pagina de actualizare a informațiilor despre cont. In aceasta pagina va trebui sa introduceți numele si prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare.

Datele de contact si adresa de livrare ne sunt necesare pentru a va factura si a va expedia produsele comandate.

Va rugăm sa rețineți că trebuie să păstrați confidențialitatea numelui de utilizator si a parolei cu care vă autentificați pe site-ul www.hygiene-direct.ro. Dacă sesizați o utilizare neautorizată a contului dvs., vă rugam sa ne anunțați prin email la adresa office@hygiene-direct.ro sau telefonic la 0734311090.

 1. Politica de retur

Potrivit Ordonanței OUG 34/20014 – privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distantă, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distantă, in termen de 14 zile calendaristice, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cădea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Dreptul la retur este aplicabil doar PERSOANELOR FIZICE.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigilate.
 • Produsele al căror ambalaj original este deteriorat
 • Produsele ce au fost utilizate
 1. Ce informații colectăm despre dumneavoastră ?

Exista doua tipuri de informații pe care le colectam despre Utilizatori:

 • Informații cu caracter personal – acele informații care vă pot identifica si care pot include numele si prenumele dvs., numărul de telefon, adresa poștală, adresa de e-mail.
 • Informații ce nu va pot identifica personal – acele informații care se refera la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesați www.hygiene-direct.ro, dar care nu vă identifică personal. In aceasta categorie intra informații de genul: pagini web pe care le-ați vizitat, serviciile pe care le-ați accesat, publicitatea (reclamele) trimisa către dvs., istoricul tranzacțiilor, adresa IP, informații despre conexiunea la internet etc.
 1. Cum colectam informațiile ?

Informațiile pot fi colectate printr-una dintre următoarele modalități:

 • Direct: atunci când vă înregistrați pe Site, când va abonați la newsletter, atunci când ne contactați și solicitați un răspuns sau când interacționați în mod direct cu noi.
 • Automat: atunci când utilizați serviciile site-ului www.hygiene-direct.ro, colectam informații prin intermediul cookie-urilor. Pentru mai multe informații privind utilizarea cookie-urilor, vă rugam sa consultați pagina destinata acestora.
 • ABONARE NEWSLETTER: Vă rugăm sa rețineți că abonarea la newsletter (prin care veți primi e-mailuri informative sau comerciale) este o acțiune voluntară a dvs. Abonarea la newsletter poate fi făcută prin bifarea opțiunii de abonare in momentul efectuării unei comenzi sau prin abonare directă din site, prin modulul dedicat.

 

 1. Cum și cu cine schimbăm informațiile colectate ?

Informațiile cu caracter personal, colectate despre dvs., pot fi împărtășite terților in următoarele situații:

Furnizorii de servicii: pentru a îndeplini anumite funcții legate de activitatea Site-ului. În această categorie intră furnizarea de servicii, cum ar fi: găzduirea site-ului web, cercetarea, analiza, realizarea tranzacțiilor, întreținerea bazelor de date, administrarea concursurilor/promoțiilor/sondajelor, furnizarea de servicii si platforme tehnologice, livrările (curieratul) si procesarea de plăți. Atunci când furnizăm acestor companii informații cu caracter personal, furnizăm doar acele informații de care aceste companii au nevoie pentru a-si îndeplini funcțiile, menționând expres ca aceste informații pot fi utilizate numai atunci când este necesară efectuarea de servicii in numele nostru sau pentru a ne conforma cerințelor legale. În mod similar, atunci când este cazul, luam măsuri pentru a solicita furnizorilor noștri de servicii sa protejeze informațiile cu caracter personal transmise.

Rețelele sociale: va informăm ca puteți interacționa cu anumite facilități ale serviciilor site-ului www.hygiene-direct.ro, care pot determina publicarea informațiilor dvs. personale (nume, prenume) in rețelele sociale. Astfel, anumite date personale colectate de site-ul www.hygiene-direct.ro pot fi puse in comun cu datele dvs. personale de pe rețelele de socializare si pentru care va dați dreptul de partajare. Rețineți că paginile de Facebook Hygiene Direct pot colecta informații despre dvs., chiar daca nu accesați permanent acele pagini.

Dispozitive mobile, electronice sau alte aplicații pentru dispozitive: este posibil sa împărtășim informații (inclusiv informații cu privire la identitatea dvs. personala și modul în care folosiți aplicații mobile sau aplicații pentru dispozitive electronice) cu operatorii de telefonie mobila, furnizorii de tehnologie, furnizorii de servicii de analiza sau operatorii de platforme, sisteme de operare sau alte dispozitive mobile, electronice sau alte aplicații dezvoltate pentru dispozitive specifice.

Motive juridice: Putem folosi sau dezvălui informațiile, integral sau parțial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizațiile de protecție a conținutului sau procesele judiciare în legătură cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila. De asemenea, putem folosi sau dezvălui informații pe care le considerăm adecvate in măsura in care înregistrările au fost citate sau in legătură cu litigiile in curs sau potențiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranța utilizatorilor de servicii online.

 1. Drepturile Utilizatorului/Cumpărătorului

Dezabonare: Daca v-ați abonat la newsletterele noastre si nu mai doriți sa le primiți, vă puteți dezabona oricând. Dezabonarea poate fi făcută prin intermediul newsletterului/emailului pe care l-ați primit, prin accesarea link-ului din partea de jos. Menționăm ca dezabonarea se face de la e-mailurile de marketing si promovare. Va rugam sa rețineți faptul ca nu va puteți dezabona de la mesajele legate de statusul comenzii (confirmare comanda, expediere comanda etc.).

Publicitate / cookie-uri și tehnologii similare: Pentru informații despre utilizarea cookie-urilor in cadrul site-ului www.hygiene-direct.ro, inclusiv cu privire la opțiunile de oprire a cookie-urilor, va rugam sa consultați pagina dedicata cookie-urilor de pe site-ul nostru.

Acces la Contul meu si corectarea informațiilor: In cazul in care veți considera necesar, aveți acces online la datele (informațiile) cu caracter personal și, totodată, aveți posibilitatea de a le revizui, actualiza sau corecta. Acest lucru se poate efectua prin logarea in contul de utilizator de pe site-ul www.hygiene-direct.ro. Logarea se face prin solicitarea/completarea contului de utilizator si a parolei in secțiunea Contul meu. Pot fi modificate toate datele furnizate in contul de utilizator, cu excepția adresei de e-mail. Pentru modificarea/corectarea adresei de e-mail va rugam sa ne contactați si sa ne solicitați acest lucru prin intermediul datelor de contact.

Păstrarea și ștergerea datelor: Datele dvs. sunt păstrate atâta timp cât utilizați serviciile site-ului www.hygiene-direct.ro. Dacă doriți sa le ștergem, va rugăm sa ne contactați si să ne solicitați acest lucru prin intermediul datelor de contact puse la dispoziție pe Site. În momentul în care datele dvs. au fost șterse, nu veți mai primi e-mailuri/telefoane/sms-uri informative sau de marketing. Vă rugăm sa rețineți ca unele datele pot fi necesare pentru ca serviciile hygiene-direct.ro să funcționeze corect și este posibil sa fim obligați să păstram anumite informații prin lege (ex. datele de facturare).

 1. Dispoziții finale

Pentru orice întrebări legate de Termenii si condițiile de utilizare a site-ului www.hygiene-direct.ro și de Politica de confidențialitate și colectare a datelor cu caracter personal, vă rugam sa ne contactați pe e-mail la adresa office@hygiene-direct.ro.

Hygiene Direct SRL nu-și asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului www.hygiene-direct.ro

 

 

 

 

 

 

 

Salut!

Abonează-te la știri și te vom ține la curent cu ofertele noastre.

Abonarea presupune faptul că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului.